lördag 18 oktober 2008

Tequilarace på The Back Fence

I torsdags tog vi ett par glas rött på balkongen för att sen bege oss ner till 49:e gatan/9:e avenyn för att käka mexikanskt på favoriten Tacocina. Då tjejerna var lite sega med att göra sig i ordning hann det slinka ner ett par glas rött och nån rom och cola på balkongen.
Väl på Tacocina blev det såklart ett par Margaritas. De kan sina Margaritas på Tacocina. Käkade gott och surrade på lite innan grabbarna bestämde sig för att dra till The Back Fence där Greg Aulden skulle lira. Vid 21.30 gick tjejerna hem och sov, de behöver mycket sömn systrarna Axelsson, medan vi killar tog en taxi ner till Bleecker Street.

Var betydligt mer folk denna vända än för ett par veckor sen. Rauken, som ju hade samma deal som Lyxmannen för ett par år sen, var ofta på The Back Fence då han bodde i New York.
Vi började med lite drinkar men redan till den tredje beställningen ville den numer onyktra Rauken ha en "bad tequila". Visst fick vi lite "bad tequila" I stora dricksglas kom det in den ena tequilan efter den andra och berusningen tilltog i snabb takt. Vi beställde nu inte bara en "bad tequla" utan en drink plus en "bad tequila" vid varje beställning.

Vid bordet bredvid oss satt några gapiga amerikanska säljare i vita skjortor. När vi dricksade en dollar till Greg Aulden för varje drink vi tog dricksade de 20 dollarssedlar. Vi insåg, trots promillehalten, att det var läge att bli polare med dessa grabbar. De skulle upp och jobba dagen efter så vi fick såklart för oss att vi skulle sänka dem. De fick ett par fina tequilas av oss och när vi drog hängde den ena av dem dubbelvikt över en stol och gormade osammanhängande meningar på kinesiska. Han kunde egentligen inte ett ord kinsesiska men med lite "bad tequila" i kroppen finns det ingen hejd på hur kreativ man blir.

Vi lämnade stället vid 01.30 tror jag. Oklart vad klockan hann bli. Notan landade på 271 dollar för oss tre och då ska man komma ihåg att en drink kostar typ 6-8 dollar och tequilan likaså. Vaknade därför upp rejält bakis igår fredag. Smällar man får ta antar jag.


Vi kände att det var längesen det var ett glas vin med på någon bild så här skålar vi grabbar på balkongen med tjejerna ockuperar toaletten. Lyxmannen, Rauken och Mattias.


En såkallad dagens. Man visar vad man har på sig dagen till ära. Populärt bland många modebloggare. Lyxmannen kör här en ny skorta från G Star Raw, Jeans från Citizen of Humanity, kängor från Aldo. Den sköna posen är det Stress-V som lärt mig.


Margaritas på Tacocina. Mattias, Susanne, Rauken, Stress-V och Jess. Om ni klickar på bilden och gör den större ser ni att V försöker för "bunny head" på Jess men det går sådär då hon ju har ett så snett finger så man bara ser det ena. Det tycker vi är kul på den här sidan atlanten. Ett internskämt.


Rauken försökte efter några Margaritas och här en long island ice tea att locka fram ormen ur skålen med tortillabröd...


Lyxmannen med en fin Peach-Raspberry Margarita.


Stress-V käkade Chicken Taco Salad medan Lyxmannen tog en finfin Chicken Burrito. De andra käkade samtliga Sizzling Fajitas.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle inte säga att vi behöver mer sömn än er. Bara det att vi sover olika tider på dygnet...

Good morning, rise and shine. It's a new day!

Jag är inte så poppis här på mornarna:-(

/V

PS. De har för övrigt förbjudit mig att ställa väckarklockan på semestern. Skandal.

Lyxmannen sa...

Stress-V var namnet..

Anonym sa...

Jag vill ha den celticstishan som han har på sig. Äntligen var det dags, efter 22 års väntan var det äntligen dags att kamma hem det igen. Själv gick man ju upp och tittade på alla finalmatcher kl 4 på morgonen..

Lyxmannen sa...

Det var några grymma matcher i vår/somras!
Den tischan fick vi när vi kikade på match 7 av Celtics-Cavaliers seimifinal-serie.
Jag tror vi har två, du kan få en :)

Dock är det storlek XXL eller nåt på dem..

Anonym sa...

Haha ja det skulle uppskattas oerhört mycket! XXL är väl inte riktigt min size egentligen, men det gör absolut ingenting. Hade gått omkring i två storlekar för liten om det hade varit så också.