torsdag 16 oktober 2008

Woodbury Common Outlet

Det blev lite seriös shopping igår på Woodbury Common Outlet. Har ni aldrig varit där så är det alltså ett outlet som ligger en dryg timme med bil/buss nordväst om New York.
Man kan ta bussen från Port Authority på Manhattan eller så gör man som vi, hyr en bil. Det kostade 85 dollar med skatter, försäkringar och bensin. Lägg därtill 15 dollar i biltullar så kommer man undan med dryga 100 dollar tur och retur. Bussen kostar 40 dollar per person så åker ni en vardag är det ett mycket bra alternativ att ta bilen.

Det shoppades på rätt friskt så vi fick lämna kassar i bagageluckan vid två tillfällen. Hade vi åkt buss hade det blivit tungt att bara släpa runt de kassarna.

Lyckades inte bränna 1.000 dollar som jag fått som gräns men gjorde ändå ett hyfsat jobb måste jag säga. Framförallt har jag svårt att inte gå loss på G Star Raw. Jag skulle kunna köpa en bakduk som det står G Star Raw på för 100 dollar och motivera köpet. Det är på den nivån. Blev en skjorta och en tischa därifrån.
Även de andra shoppade loss bra. Kanske dyker det upp ett nytt modeinlägg inom kort. Var längesen nu..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tog tåg från Penn Station till Woodbury Commons två gånger. Man åker till Harriman Station (via Seacacus). Kostar 17 dollar t.o.r.
Vid Harrisman station finns det en gratis shuttle som tar en till köpcentret. Första resan gick kanon. Andra gången jag åkte var tåget försenat från Penn Station vilket innebar att jag fick vänta drygt två timmar på Seacaucus Station. Det var ingen hit...

Anonym sa...

Sillen! Tänkte på dig igår när vi gick förbi Ise.

Man kan alltid lita på att tåget är lite försenat här i NY. Eller de gånger vi åkt iaf.
Låter inte som nån hit att sitta i två timmar i Seacaucus direkt...

Anonym sa...

Vilken biluthyrningsfirma använder ni?

Anonym sa...

Vi använder oss oftast av expedia.com för att hyra bil, boka flygresor och hotell.
Denna gång hade vi en rabattkod hos Avis så då fick det bli där. De har ett uthyrningsställe precis där vi bor så dubbelt bra kan man säga.