tisdag 14 oktober 2008

Rangers - Devils in Madison Square Garden

Igår kväll tog vi en sväng förbi "The world´s most famous arena", Madison Square Garden, för att kika på mötet mellan New York Rangers och New Jersey Devils.
Rangers har numer tre svenskar som spelar regelbundet, Henrik Lundqvist, Markus Näslund och Fredrik Sjöström. Devisl har Johnny Oduya.
Henke är stor kung här på Manhattan och det är överlägset flest fans som har hans tröjnummer på ryggen. "Heeeenrik" "Heeeenrik" ekar det i hela hallen efter hans räddningar. Coolt.

Matchen var helt ok. Bra fart, och som alltid när dessa lag möts, lite grinigt. Rangers vann till slut med 4-1 efter storspel av Henke i andra perioden när Devils tryckte på som mest.

Vi såg ingen fajt på läktaren denna gång men det var nog för att hemmalaget vann. Rangers har nu startat säsongen med fem raka segrar. Det har inte hänt på VÄLDIGT länge.


Rauken, Mattias, V, Susanne och Jess på plats i MSG.


Kung Henrik.


Tror det blev fullsatt till slut.


Som alltid lite gruff.


Henke utsågs till en av tre stjärnor efter matchen och fick åka ut på isen igen och ta emot publikens jubel.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Snart, snart, snart sitter jag oxå där och skriker "Henriiik"! :) Jag längtar!

/Susanne

Lyxmannen sa...

Det är en rätt skön arena och Rangers spelar bra hockey för tillfället. Eller de vinner matcher iaf och det är väl det som räknas.

Anonym sa...

Hej!

Ska åka över och bla se Rangers-Ottawa, får man fota inne i själva arenan? Hittar info om att man inte får fota där????
Tack för mycket bra tips och info!

//Andreas i Sundsvall

Lyxmannen sa...

Tja Andreas i Sundsvall,

Jag tror att det i reglerna står att man inte får ta med sig kamera in till MSG men vi hade med en varje gång.
Bilderna i detta inlägg är tagna med stor kamer, Canon eos 40D och ett 70-300-- objektiv som INTE är diskret direkt. Ändå fick vi ta in det och fota med så jag tror inte det ska vara några problem att ta med en kamera in.

Vi var där säkert 10 ggr och hade alltid med en liten kompaktkamera men som sagt dessa bilder är tagna med en stor kamera.

ha så skoj i världens skönaste stad!!!
/ Lyxmannen

Anonym sa...

Hej Andreas,

Vad avundsjuk jag blir, vill också åka dit!!

Som Martin skrev har vi alltid haft med oss kamera in. En gång när vi kom med stora kameran och stora objektivet kollade de lite extra på den och sa typ "låt gå för den här gången, hoppas ni får bra bilder". Men en liten kamera är absolut inga problem.

Have fun!!

/Jessica