torsdag 30 oktober 2008

Gårdagen i bilder

Igår var sista dagen i vår lägenhet så vad gör man då? Man irrar runt på stadens gator och shoppar tills ryggen blöder såklart.


11.31 - Vi fixade eftersändning på vår post samt skickade en Boston-tröja till Fabian i Västra Frölunda som tyckte den tischa Rauken hade på sig var grym. Det är såna vi är, de två största samarier världen skådat.

12.36 - En sliten Lyxman käkar pasta på Angelo´s Pizza. Laddar inför löpningen som blivit uppskjuten till torsdagen pga dåligt väder. Angelo´s pizza ligger vägg-i-vägg med David Lettermans teater.

14.07 - Jess shoppar lite på Abercrombie and Fitch. Eller är det julklappar? Den som lever får se.


14.29 - Lyxmannen går lös i Gucci-butiken. Blev ett par klockor, en handväska och ett par nya kostymer. Nej så var det faktiskt inte. De släppte in ens in mig då jag hade min vindjacka på mig. Fan!


15.02 - Lite julklappar på Disney World. Stress-V önskade sig lite kalle anka-gosedjur. Fixat.


15.49 - på Park Avenue nere vid 51:a gatan sprang vi på The Dessert Truck. De serverar grymma efterrätter till fina priser. Ett besök här rekommenderas!
Slank ner en Chocolate Bread Pudding och en Vanilla Creme Brulee. Sagolikt gott!

16.21 - Efter ett besök på Bath and Bodyworks köpte Jess lite energi på Starbucks.
16.40-18.30 Efter Starbucks gick vill Macy´s och Manhattan Mall men glömde ta kort där.

20.21 - Superswede-Grobecker dök förbi och tömde de sprit- och ölflaskor som vi inte mäktat med att dricka ur. Blev fem stora kassar med alkohol och diverse grejer till hans lägenhet.
Vi är i sanningens namn de största samarier världen skådat!

Inga kommentarer: